maandag 22 februari 2021

Time Bender - Tijn Touber


Reeds elf keer las ik het boek Time Bender van Tijn Touber en elf keer genoot ik en verbaasde ik me. Ik ben een liefhebber van de menselijke geschiedenis en wist al dat veel dingen die ons worden geleerd op school complete onzin zijn. Zo zijn de piramides in Egypte niet door mensen gebouwd, dat is onmogelijk, dat is door buitenaardse gedaan en hetzelfde geldt voor de Maya tempels in Midden en Zuid-Amerika. Maar helaas willen veel mensen daar niet aan, ze zijn nog in de veronderstelling dat wij mensen de enigste "intelligente" wezen zijn in dit grote universum, hoe bekrompen. 

 Al vele millennia lang wordt de aarde bezocht door buitenaardse rassen. En zoals je in dit boek kunt lezen, zijn er ook vele oorlogen uitgevochten om de aarde. Ook veel hedendaagse artiesten zijn bezocht door buitenaardse zoals Jimi Hendrix, David Bowie, Mick Jagger, Keith Richards, Freddie Mercury, Robbie Williams, Michael Jackson en nog vele andere. Kortom, dit boek is een absolute aanrader zeker ook omdat je dan beter begrijpt welk spel er nu precies wordt gespeeld. Waarom al onze vrijheden worden afgepakt en we steeds verder in een hoek worden gedreven. Waarom men wil dat we allemaal gevaccineerd worden waardoor de verbinding met onze ziel wordt verbroken.

Peter68 © ® 22-02-2021

Beschrijving van Time Bender

In de nacht waarop John Lennon wordt vermoord, ontmoet een Amsterdamse popmuzikant een mysterieuze man die Time Bender heet. Deze herinnert hem aan zijn missie: de Aarde verlossen van buitenaardse overheersing. De popmuzikant heeft geen idee waar Time Bender het over heeft, maar wordt vervolgens in een galactisch avontuur gestort dat zijn weerga niet kent. De mensheid wordt bedreigd, maar bevindt zich in een sleutelpositie om oeroude conflicten voor eens en voor altijd op te lossen. De toekomst ligt in onze handen, maar de tijd dringt en het hele Universum kijkt met spanning toe. Worden wij op tijd wakker om onszelf te herkennen? Het antwoord ligt in jou, in mij, in ons…. 

Time Bender is te bestellen in het Nederlands en in het Engels. Als paperback, als luisterboek en als E-book via Bol.com of via Amazone.