zondag 29 mei 2022

De waarheid mag niet gezegd worden / The truth should not be told.

Het maakt me woest. Steeds meer mensen/vrienden worden op social media de mond gesnoerd omdat ze er een andere mening op na houden dan die van de mainstream media. De waarheid zeggen is tot wereldwijde zonde verklaard.

Duizenden mensen zijn gestorven na het nemen van de al dan niet verplichtte vaccinaties, kinderen worden geboren met allerlei vreemde afwijkingen omdat hun moeder zich liet vaccineren tijdens de zwangerschap, maar de waarheid daarover mogen wij niet vertellen/zeggen. Het is allemaal toeval of komt omdat die mensen verkeerd leefde.

Wie aan mijn vrijheid komt, komt aan mij. De vrijheid om te zeggen, denken en doen is voor mij het aller hoogste goed. Voor de vrijheid is altijd hard gevochten. We hebben hier op 4 en 5 mei nog staan te herdenken en vieren dat wij in een soort van vrij land leven. Stukje bij beetje wordt die vrijheid wel steeds verder ingeperkt en daar moeten we dus tegen vechten.

Het kan niet zo zijn dat de regering of ongekozen mensen van buitenaf gaan bepalen hoe wij leven, werken en onze rekeningen betalen. Dit is ons leven waarin wij zelf bepalen wat wij eten, drinken, of we wel of niet roken/alcohol nuttigen, een tattoo laten zetten, of we wel of niet auto rijden, met wie we bevriend zijn, met wie we wel of niet seks hebben, wat we studeren, waar we gaan werken en of we wel of niet 1 of meerdere keren op vakantie gaan.

Onthoud heel goed dat de regering en de eerste en tweede kamer in dienst zijn van ons, het volk en niet andersom. Zij hebben ervoor te zorgen dat er goede wegen zijn, dat er werk is, een sociaal vangnet, dat er ouderenzorg is, dat er handel gedreven kan worden met andere landen, een goede gezondheidszorg, een capabel leger en nog veel meer, maar vooral dat wij in vrede en vrijheid als volk kunnen leven.

Toen begin jaren 90 de EEG overging in het monster EU heb ik al gewaarschuwd dat dit een uitholling zou zijn van onze democratie. Zoals gewoonlijk luisterde er weer niemand en wie het wel hoorde lachte me uit. Nee, het zou allemaal fantastisch worden met ongekende welvaart, mogelijkheden en werk voor iedereen.

Nou, daar zijn we dan anno 2022 met werkeloosheid, ongekende armoede, kinderen die totaal getraumatiseerd en/of van slag zijn, overal zware vervuiling en heel veel ouderen die als ze de keuze zouden hebben graag een euthanasiespuitje zouden krijgen. Wat een paradijs. Maar de waarheid mag niet gezegd worden.

Peter68 © ® 29-05-2022