zondag 2 februari 2020

Getallen 02-02-2020


Heel veel mensen zien vaak allerlei getallen in hun leven verschijnen. Dubbele getallen op klokken, kassabonnetjes, bussen of op andere manieren. In de spirituele wereld worden deze getallen engelengetallen genoemd maar je kunt ze ook vanuit een numerologische kant benaderen en ook via het tarot. (Voor de link naar de tarot zie onderaan deze pagina). Vandaag is een bijzondere dag 02-02-2020 wat we een palingdroom noemen. Vannacht zag ik op de klok 02:02 uur verschijnen op 02-02-2020 dus. Dat zijn een heleboel tweeën en nullen. Waar staan deze getallen voor?

0 numerologies
Ruimte, het niets en het begin van alles, het Al, neemt de kleur mee waar de nul aan grenst en heeft geen enkele vorm.

0 engelengetal
0: De nul houdt verband met gebed of meditatie en de allesomvattende Goddelijke Bron. God praat met je.

2 numerologies
Het getal 2 wil het liefst samenwerken of alles met z'n tweeën doen. Ook zijn mensen met sterke 2 invloed vaak op zoek naar hun zielenpartner.

2 engelengetal
Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

Dit zijn dus de betekenissen van de getallen 0 en 2 die vandaag dus duidelijk aanwezig zijn. Het kan natuurlijk zijn dat ieder daar weer een eigen draai aangeeft. Ik zou zeggen, volg hierin je eigen gevoel, iets wat je sowieso altijd moet doen en probeer ook te mediteren op een of beiden getallen. De 0 is voor mij in ieder geval heel sprekend, een nieuw begin, en zo voelt het ook. Een nieuwe bladzijde in een reeds langlopend proces dat ergens dit jaar afgesloten gaat worden.

Tarot betekenis getallen
https://www.catharinaweb.nl/tarot/tarotbetekenis.htm

Peter68 © ® 02-02-2020